Fodbehandlinger


Fodbehandling
Fodbad, klip og rensning af negle, neglebånd fjernes, beskæring af hård hud og evt. ligtorne. Lindring af nedgroede negle. Behandlingen afsluttes med fodcreme.
Fod m/tilskud
Fod Ude m/tilskud
Tillæg for Shellac
Shellac siger farvel til fortiden og goddag til fremtiden. Shellac en helt igennem genial og gennemtænkt fusion mellem lak og gelé. Shellac er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret UV3 teknologisk gennembrud. Shellac kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. Resultat mindst 14 dages fantastisk high gloss shine, man bliver fuldstændig afhængig. Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater. Du kan straks sætte fødderne ned i et par lukket sko, eller bruge hænderne straks. Ingen tørretid eller ridser.
Quick Fodbehandling
Har du et enkelt fodproblem, ligtorn eller noget hård hud der generer et sted, men har egentlig ikke behov for en fuld fodbehandling.
Fodbehandling ude
Klip af negle på hænder
Klip og filning af negle på hænder i forbindelse med forbehandling
Detox Fodbad
Med et specielt elektrolytisk fodbad kan du rense kroppens affaldsstopper ud. Samtidigt genopretter du blokeringer i kroppen, så alle frekvenser normaliseres. Behandlingen afhjælper kredsløbs forstyrrelser (kolde hænder og fødder), uren hud, allergi, ødemer, urinvejs infektioner, ja endog smerter + meget, meget mere.

Ansigtsbehandlinger


Klassisk Ansigtsbehandling
Incl. hals og decoltè, hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, retning af bryn, ansigts-, hals- og skuldermassage, maske, afsluttende creme
Stor Ansigtsbehandling
Incl. Hals og decolé, hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, retning og farvning af bryn og vipper, evt. voks af ansigt, ansigts-, hals- og skuldermassage , maske, afsluttende creme.
Teenagebehandling
Tilbydes unge under 20 år Hudanalyse, vejledning, afrensning, peeling, dybderens, toning, afsluttende creme
Lille plejende eller udrensende ansigtsbehandling
Afrensning, peeling, retning af bryn, dybderens eller let ansigtsmassage, maske, toning, afsluttende creme

Tillæg ved ansigtsbehandlinger


Farvning af bryn og vipper
Farvning af bryn eller vipper
Tillæg for voks
Hvis du vil have vokset ansigtshår i ansigts behandlingen.

Diverse Ansigtsbehandlinger


Farvning af bryn og vipper samt retning
Farvning af vipper eller bryn samt retning
Farvning af bryn eller vipper
Retning af bryn med voks
Vip/ Retning af bryn samt voks af overlæbe
kun faste kunder
Vip/ Farvning af vipper og bryn, ret, voks af overlæbe
kun faste kunder
Vip/ Farvning af bryn el. vipper, ret samt voks af ansigt
kun faste kunder

Special Behandlinger


Peeling 1
Microderbration som er en ægte diament peeling som minimerer rynker, ar, hyperpigmenteringer og urenheder.
Peeling 2
Microdermabration er en ægte diamant peeling som minimerer rynker, ar, hyperpigmenteringer og urenheder. Behandling gøres endnu mere effektiv ved efterfølgende AHA-frugtsyrebehandling.
DermaOxy
Dansk udviklet oxygenbehandling i ansigtet der udvisker fine linier og rynker. Huden renses og peeles evt. med microdermabration. Specialudviklede serums uden parabener sprøjtes på huden og en air brush presser det iltede serum ned i huden. Behandlingen er smertefri og kan gentages hver uge i 6 uger for det bedste resultat, derefter anbefales en behandling hver 4. til 12. uge efter behov. Men der er resultat allerede efter første behandling.
Japansk Facelift
Ved at arbejde med ansigtets muskler fjernes spændingerne. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger. Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver dejligt velvære i hele kroppen og et mere frisk og ungdommeligt look. Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges.
SRS Full Face behandling
Mesoterapi med roller

Klassisk Voksbehandling


Voks af bikini linie
Voks af underben
Underben incl. knæ
Voks af underben incl. bikini
Voks af hele ben incl. bikini linie
Voks af hele ben incl. brasilliansk/Hollywood
Med hard wax, som er en speciel voks, der bruges på sarte områder som bikini-linje, armhuler og i ansigtet. Den griber fat om hårene uden at berøre huden, hvilket gør behandlingen næsten smertefri. Resten af benet med soft wax.
Voks af armhuler
Voks af ryg
Brasilliansk eller Hollywood
Med hard wax, som er en speciel voks, der bruges på sarte områder som bikini-linje, armhuler og i ansigtet. Den griber fat om hårene uden at berøre huden, hvilket gør behandlingen næsten smertefri. Udføres kun på kvinder.
Voks af arme

Diverse behandlinger


Hul i øret

Pemanent hårfjerning


T-away hårfjerning, pigmentpletter, karsprængninger ect. 15 min
T-Away er en højteknologisk apparat med mange muligheder, som permanent hårfjerning. Fjerner allle hår, lyse som mørke. Gode resultater med karsprængninger og pigmentpletter. Tilbydes kun i ansigtet. Ring før du gang du booker første gang.
T-away hårfjerning, pigmentpletter, karsprængninger ect. 30 min.
T-Away er en højteknologisk apparat med mange muligheder, som permanent hårfjerning. Fjerner allle hår, lyse som mørke. Gode resultater med karsprængninger og pigmentpletter. Tilbydes kun i ansigtet. Ring før du gang du booker første gang.

Slankebehandlinger


Lymfedrænaige
Lymfedræn-massage anbefales til bortskaffelse af affaldsstoffer, normalisering af stofskiftet, reducerer væskeophobninger i kroppen